VELKOMMEN TIL GALLERI PLATZ

Galleri Platz blev etableret i 2017 i ønsket om at skabe et udstillingssted for professionel samtidskunst. I denne ramme indgår galleriet også som en kulturel medspiller i lokalsamfundet.

Galleriet har 8 faste kunstnere tilknyttet, herudover præsenterer vi solo- og gruppeudstillinger med inviterede kunstnere.

Det er galleriets mål at vise kunstens mangesidede udtryk og materieler - og vi har i vores udstillinger ofte fokus på samspillet mellem udtryksformer. Vi præsenterer således en bred vifte af udtryk fra maleri, grafik, fotografi og tegning til keramik, bronzeskulpturer og installation.

Alle er hjertelig velkomne. Her er plads til et uforpligtende besøg, og er der behov for at opleve de forskellige værker uden for åbningstiden, er man velkommen til at tage kontakt. Det er også muligt at låne et udvalgt værk med hjem på prøve.

Vi er en del af et levende lokalsamfund og er medarrangør af kulturelle arrangementer, ligesom der holdes foredrag og Artis Talk i forbindelse med flere af udstillingerne.

Galleri Platz er placeret i Nørre Aabys hovedgade, en mindre by i Middelfart kommune, tæt på motorvejsafkørslen.

 

Mange hilsener og på gensyn

Janne Platz